Home / Clash of Clans layout / Stadhuis level 6-11 / Clash of clans stadhuis level 9

Clash of clans stadhuis level 9

Zoek je de beste Clash of clans stadhuis level 9? Dan helpen wij je hierbij. In deze artikel behandelen wij drie verschillende typen bases waarvan wij van mening zijn dat deze de beste zijn. De basen worden geselecteerd omdat wij vinden dat ze vallen onder de categorie: clash of clans beste opstelling stadhuis level 9. Ben jij dus op zoek naar vette-, coole- en pwn dorpen? Lees dan verder!

Clash of Clans stadhuis lvl 9 layouts

Hieronder vindt je de stadhuizen gesorteerd op war/trophy/farm. Indien je bij de verkeerde level zit kun je op de volgende pagina terecht: Clash of Clans Layouts


Clash of clans stadhuis lvl 9 warbase

coc sh 9 warbase


Clash of clans stadhuis lvl 9 trophybase

Cuppen met deze coole trophybase
De meeste gebouwen zijn goed beschermd dankzij de boogschuttertorens en mortieren. De tweede defensielinie bestaat uit tovenaartorens (close-combat) die de balonnen en minions moeten vernietigen. Ook heeft deze base een heleboel vakjes waardoor Golems flink worden vertraagd en dus minder sterk zijn.
Clash of clans stadhuis level 9 warbaseClash of clans stadhuis level 9 warbase-2


Clash of clans stadhuis lvl 9 farmbase

Farmbase 2.0
Mooie farmbase .
coc sh 9 farmbase-2coc sh 9 farmbase


Heb jij een vette Clash of clans stadhuis level 9 layout, meld het dan hieronder!

Check Also

Clash of clans stadhuis level 6

Clash of clans stadhuis level 6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Wij van ClashOfClansNL vinden het erg blangrijk om u te informeren over uw privacy op onze website. Daarom beschrijven wij hier welk gegevens van u worden opgeslagen. Indien u klachten of vragen hebt hierover kunt u contact met ons opnemen per mail.

Cookies

Wij meten de kliks et cetera op onze website met behulp van Google Analytics.Google Analytics bewaart hiervoor cookies op uw computer. Deze cookies kunnen simpelweg verwijderd worden door de browser cookies te verwijderen. Ook kan het met allerlei programma's. (voorbeeld: ccleaner) Deze cookies zijn niet schadelijk voor uw computer, vrijwel elk site doet dit.

DoubleClick Dart Cookie

Via een derde partij (Google) worden cookies opgeslagen op uw computer. Deze worden gebruikt om advertenties te tonen die gebaseerd zijn op uw eerdere bezoeken. Hiervoor kun je je uitschrijven via de volgende link: [uitschrijven]. Op deze pagina vind je uitgebreidere informatie over de cookies. Wij hopen u hiermee voldoende transparantie te hebben gegeven over onze privacy beleid.

Sluiten