Home / ClashofClansNL / Clash of Clans stadhuis lvl 10

Clash of Clans stadhuis lvl 10

Clash of Clans stadhuis lvl 10 warbase, farmbase, hybridbase of trophybase? Op deze pagina geven wij u verschillende voorbeelden die u kunt toepassen. Alvorens we starten met het laten zien van verschillende clash of clans stadhuis lvl 10 bases nemen we een kijkje naar de vrijgespeelde verdedigingswerken/gebouwen/grondstoffen. Bij level 10 heb je enorm veel vrijgespeeld omdat het de laatste ofwel een van de hoogste stadhuis level is.

Clash of Clans stadhuis lvl 10 layouts

Hieronder vindt je de stadhuizen gesorteerd op war/trophy/farm. Indien je bij de verkeerde level zit kun je op de volgende pagina terecht: Clash of Clans Layouts


Clash of clans stadhuis lvl 10 warbase

Anti 3-sterren Warbase
Wij hebben deze warbase geselecteerd omdat het een anti-GoWiPe en anti-GoWiWi base is. Varkensruiters die ingezet worden, worden simpelweg door de multi-target inferno torens en reuzenbommen vernietigt. Onmogelijk dat varkensruiter een ster pakken. Ook de balonnen krijgen het hard door de luchtafweer, verborgen teslas en de multi-target Teslas. Balonnen pakken hooguit twee sterren. De bovenste veervallen zijn erg belangrijk en dienen ter bescherming van de stadhuis. Ook de bouwketens hebben een belangrijke functie, namelijk het splitsen van de vijandelijke troepen.
TH10-war-base-air-sweeper-1024x576


Clash of clans stadhuis lvl 10 trophybase

Clash of clans stadhuis lvl 10 trophybase


Clash of clans stadhuis lvl 10 farmbase

Farmbase met relaxte funnels
De hierboven genoemde Clash of clans stadhuis lvl 10 farmbase is ideaal om mee te farmen. Dit doordat de goudkluizen en elixertanks diep in de dorp verborgen zitten. De windmachine moet naar het ZUIDEN (onderkant) mikken. De inferno toren moet je instellen op MEER.
farm-base-stadhuis-level-10-2
farm-base-stadhuis-level-10


Heb jij een vette Clash of Clans stadhuis lvl 10 base, meld het dan hieronder!

Check Also

Clash of clans stadhuis level 6

Clash of clans stadhuis level 6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Wij van ClashOfClansNL vinden het erg blangrijk om u te informeren over uw privacy op onze website. Daarom beschrijven wij hier welk gegevens van u worden opgeslagen. Indien u klachten of vragen hebt hierover kunt u contact met ons opnemen per mail.

Cookies

Wij meten de kliks et cetera op onze website met behulp van Google Analytics.Google Analytics bewaart hiervoor cookies op uw computer. Deze cookies kunnen simpelweg verwijderd worden door de browser cookies te verwijderen. Ook kan het met allerlei programma's. (voorbeeld: ccleaner) Deze cookies zijn niet schadelijk voor uw computer, vrijwel elk site doet dit.

DoubleClick Dart Cookie

Via een derde partij (Google) worden cookies opgeslagen op uw computer. Deze worden gebruikt om advertenties te tonen die gebaseerd zijn op uw eerdere bezoeken. Hiervoor kun je je uitschrijven via de volgende link: [uitschrijven]. Op deze pagina vind je uitgebreidere informatie over de cookies. Wij hopen u hiermee voldoende transparantie te hebben gegeven over onze privacy beleid.

Sluiten