Home / Clash of clans updates / Verjaring Clash of Clans

Verjaring Clash of Clans

Gefeliciteerd Clashers en Clash of clan!

Onze geliefde en leuke mobiele spel is inmiddels 3 jaar oud! Supercell viert het door alle clashers voor 1 gem een boost te geven van een hele week. En ook in boosts zijn er truckjes om twee keer te boosten. Dit zullen we onderaan uitleggen.

Terugblik op CoC

Clash of Clans is in de afgelopen drie jaren gegroeid tot de meest populaire en succesvolle mobiele game, in onze ogen zelfs de #1 mobiele game. Clash of Clans is mijn leven, altijd bij mij in de buurt! Nogmaals gefeliciteerd!~

Edelsteen boost truck!

We zouden geen fans zijn als we niet probeerden het uiterste uit onze dorp te halen. Voor deze truckje heb je 1 goudmijn/elixerpomp/dark elixerpomp nodig die nog niet maxed zijn. Vervolgens zet je de drie objecten voor drie grondstoffen in de upgrade. Binnen de week 5e / 6e dag of eerder annuleer je de upgrade! En boost je alle grondstofvoerders weer voor 7 dagen! Annuleren kost inderdaad goud, maar de winst uit de boost is veel meer.

Check Also

September 2015 updates vandaag geteisterd door Apple problemen!

Vandaag was Clash of Clans eventjes offline voor onderhoud/updates. Met trots kunnen wij weer genieten ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Wij van ClashOfClansNL vinden het erg blangrijk om u te informeren over uw privacy op onze website. Daarom beschrijven wij hier welk gegevens van u worden opgeslagen. Indien u klachten of vragen hebt hierover kunt u contact met ons opnemen per mail.

Cookies

Wij meten de kliks et cetera op onze website met behulp van Google Analytics.Google Analytics bewaart hiervoor cookies op uw computer. Deze cookies kunnen simpelweg verwijderd worden door de browser cookies te verwijderen. Ook kan het met allerlei programma's. (voorbeeld: ccleaner) Deze cookies zijn niet schadelijk voor uw computer, vrijwel elk site doet dit.

DoubleClick Dart Cookie

Via een derde partij (Google) worden cookies opgeslagen op uw computer. Deze worden gebruikt om advertenties te tonen die gebaseerd zijn op uw eerdere bezoeken. Hiervoor kun je je uitschrijven via de volgende link: [uitschrijven]. Op deze pagina vind je uitgebreidere informatie over de cookies. Wij hopen u hiermee voldoende transparantie te hebben gegeven over onze privacy beleid.

Sluiten