Home / Clash of clans updates / September 2015 updates vandaag geteisterd door Apple problemen!

September 2015 updates vandaag geteisterd door Apple problemen!

Vandaag was Clash of Clans eventjes offline voor onderhoud/updates. Met trots kunnen wij weer genieten van de nieuwe toevoegingen aan het spel. Het is niet de grootste update, maar liever iets dan niet hé.

Bliksemspreuk level 7

De bliksemspreuk level 7 zal beschikbaar zijn voor een ieder met een stadhuis van de 10e level. Een aanpassing aan de bliksemspreuk is dat hij preciezer/accurater wordt. De spreuk kan gebruikt worden om gebouwen kapot te maken, terwijl de Poison Spell de taak overneemt van het vernietigen van troepen. Luchtafweren die niet gemaxt zijn kunnen er kapot mee geblitzt worden, ruimte voor een nieuwe strategie??? Max de luchtafweer als je safe wil blijven!

ClashCon aangekondigd

Volgend maand zal een update komen genaamd ClashCon. Wat dit precies is, is onbekend.. We zullen het zien, sorry…

Spreuken zijn aangepast

– De bliksemspreuk is preciezer geworden, de blitzen zijn dichter bij elkaar en het is dus nu makkelijker om met de bliksemspreuk een gebouw kapot te maken (onmaxed luchtafweer).
– De Gifspreuk zal niet meer constant schade aanrichten, maar net als de inferno schade aanbrengen.
– De eerste aardbevingspreuk doet 25% schade, ongeacht de hitpoints of level van de spreuk, aan een gebouw.
– Vriesspreuk bevriest ook de vliegen troepen zoals de draak.

Meer muren beschikbaar op Clash of Clans

25 extra muren beschikbaar bij een stadhuis van level 10. Ook is de design van muur level 11 aangepast.

Gelijkspel Clanwar?

Als er sprake is van gelijkspel in Clanwar, wordt er gekeken naar de totale som van schade dat is aangericht. Zo is er altijd een winnaar.

Check Also

Zomerupdates 2015

Clash of Clans heeft ons in 2015 wederom verbaasd! Wat een kwaliteit! 8 enorm grote ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Wij van ClashOfClansNL vinden het erg blangrijk om u te informeren over uw privacy op onze website. Daarom beschrijven wij hier welk gegevens van u worden opgeslagen. Indien u klachten of vragen hebt hierover kunt u contact met ons opnemen per mail.

Cookies

Wij meten de kliks et cetera op onze website met behulp van Google Analytics.Google Analytics bewaart hiervoor cookies op uw computer. Deze cookies kunnen simpelweg verwijderd worden door de browser cookies te verwijderen. Ook kan het met allerlei programma's. (voorbeeld: ccleaner) Deze cookies zijn niet schadelijk voor uw computer, vrijwel elk site doet dit.

DoubleClick Dart Cookie

Via een derde partij (Google) worden cookies opgeslagen op uw computer. Deze worden gebruikt om advertenties te tonen die gebaseerd zijn op uw eerdere bezoeken. Hiervoor kun je je uitschrijven via de volgende link: [uitschrijven]. Op deze pagina vind je uitgebreidere informatie over de cookies. Wij hopen u hiermee voldoende transparantie te hebben gegeven over onze privacy beleid.

Sluiten